Wednesday, May 30, 2012

cosplayers II






4 comments:

Graphite said...

Impresionante cosplay-urile. Creion, ink? La cat mai mare si cat mai multe. Mi-ar fi placut sa vad si povestea pentru concursul de horror desenata in stilul asta.

cristian darstar said...

E mai putin o chestie de tehnica, si mai mult una de timp acordat lucrarii.
Urmatorul concurs, va avea cele opt ore/pagina, acordate.
Iti multumesc pentru aprecieri!

MARIA FAVORABILA said...

NUMAI OPT ORE PE PAGINA! ESTE UN AFRONT ADUS ARTEI!! EU STAU MINIM 15-24 ORE/ PAGINA.. DE ACCEEA NU POT PARTICIPA LA EVENTURILE DE 24H COMICS, CHIAR DACA MI-AR FACE NESPUSA PLACERE.. CHIAR SI LA ACESTA HORROR AS PARTICIPA DAR NU AM TIMP CA ACUM LUCREZ LA O ANIMATIE ULTRA-INDEPENDENTA CU BUGET APROAPE ZERO, SI CU CARE SPERAM(EU SI ECHIPA) SA LUAM UN PLALM D'OR SAU UN URS SAU UN LEU CEVA ACOLO PRIN EUROPA... IN FINE, MI-AU PLACUT DESENELE DAR SI EXPOZITIA..DE LA UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA > DISPUNEREA IN CADRU, SIMEZELE ATENT ALCATUITE, ATENTIA ACORDATA DETALIULUI MINUT SI DRAGOSTEA PENTRU FANUL PRIVITOR - TOATE, DAR TOATE AU LASAT IN MINTEA MEA O PROFUNDA SI PERSISTENTA IMPRESIE FAVORABILA. FELICITARI

cristian darstar said...

Iti multumesc pentru critica pozitiva pe care o aduci, si cu ocazia asta, pot sa-ti spun, ca intreaga organizare a expozitiei, panotarea, simezele, au fost facute de echipa Otaku Fest si Bogdan Gorganeanu(care organizeaza festivalul).
Cat despre workshopurile, in care se deseneaza rapid, te invit, in Brasov, din 16 Ianuarie, in fiecare miercuri de la 5-7 seara, la atelierul de comics, unde putem dezbate teme de genul acesta, sau chiar pune la cale proiecte marete.
Sunt incantat de cum suna prezentarea animatiei, acum sunt tare curios.